OASE i Göteborg & Online

OASE har alltid haft en passion för vatten och vattenmiljöer och design som uppfyller de allra högsta kraven. OASE har funnits och tillverkat akvarium, pumpar och olika tillbehör ända sedan 1949. Deras design och produkter är unika när det kommer till att skapa fascinerande vatten scener i trädgårdar och akvarier och inom professionell fontän- och vattenteknik. Produkter från OASE kan du köpa i vår akvariebutik i Göteborg och i vår webbutik.

OASE akvarium, akvariefilter & tillbehör

Låt dig inspireras av snygga design akvarium från OASE. BiOrb AIR och BiOrb WATER från OASE är snygga designobjekt. De är otroligt snygga, både med eller utan fiskar, och lätt att rengöra. Här hittar du även HighLine kollektionen och de kompakta StyleLine akvarierna. Det är högkvalitativ utrustning i flera olika varianter. Oase har även perfekt matchade tillbehör, allt från akvariepumpar och akvarifilter, till belysning, dekorations- och skötselprodukter och smarta akvariekontroller. Titta in i vår butik i Göteborg för att köpa OASE produkter eller shoppa direkt från vår webbutik!

BiOrb akvarium | Sök OASE tillbehör & akvariefilter

OASE biOrb

OASE dammar

De flesta har en önskan att leva tillsammans med naturen, oavsett om det är i en stor trädgård, en liten trädgård, terrass eller balkong. Upptäck unika vattenvärldar från OASE till din trädgård, terrass eller balkong. Här finns det mesta för små vattendrag och trädgårdsdammar i alla möjliga storlekar. Alla produkter för konstruktion samt drift och underhåll från OASE är perfekt skräddarsydda för att passa olika behov.

Besök vår akvariebutik

Besök oss för att köpa OASE i Göteborg!
Vi finns på Smithska Vägen 4 i Västra Frölunda.

.